Quantum Touch en Quantum Allergy


Wat is Quantum Touch en Quantum Allergy?

Quantum-Touch is een energie verhogende behandeling door middel van ademhaling en trillingen/frequenties die het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest activeert.
Een ziek lichaam gaat in frequentie lager trillen. Met de ademhaling en handen kunnen dan de trillingen van uw zieke lichaam weer omhoog gebracht worden.
Binnen enkele minuten ziet u het onwaarschijnlijke en verbluffende resultaat.

Wat trillingen kunnen doen ziet u in de onderstaande filmpjes. Klik op een link en kijk verbaast naat de metronomen die onafhankelijk van elkaar wordt aangezet en naar verloop van tijd gelijk gaan lopen en gelijk blijven lopen. Dit gebeurd doordat zij door middel van trillingen elkaar gaan aansturen. Trillingen die met een ademhaling en handen bij u ook dat kunnen bewerkstellen.

Klik op de onderstaande 3 video linken en kijk naar de video's. Dan ziet u wat er met trillingen bereikt kan worden.

Video 1: 5 metronomen

Video 2: 32 metronomen

Video 3: wat doet geluid met het vocht in uw lichaam?
(Uw lichaam bestaat uit circa 70% vocht)


Met Quantum Touch kunnen als het ware kleine "wonderen" gedaan worden.
De techniek Quantum Touch is ontwikkeld door Richard Gordon en is een prachtige aanvulling op elke vorm van helen, maar is ook geschikt voor mensen die voor het eerst met welke vorm dan ook van helen en energiewerk in aanraking komen.

Door Quantum Touch kan het lichaam zijn eigen oorspronkelijke structuur of vorm weer aannemen. Het is een uitermate krachtige en eenvoudige methode.
Quantum Touch kan toegepast worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte, aandoeningen of belemmering van de gezondheid, scheefstand en welbevinden.

Spieren en gewrichten nemen na de behandeling weer zoveel mogelijk hun oorspronkelijke plaats in.
Het grootste verschil met andere methodes is dat de therapeut bij Quantum Touch eerst zelf zijn frequenties verhoogt met ademhalings- en lichaamstechnieken om trillingen bij zichzelf te verhogen. Hierdoor komt er energie vrij waarmee de therapeut u gaat behandelen.

Quantum Touch is een helende methode voor lichaam en geest. Quantum Touch Principes zijn vaardigheden om genezingen te bevorderen. Hoe meer de therapeut Quantum Touch gebruikt, hoe sterker de therapeut wordt.

Quantum Touch geeft veel aandacht en liefde en zijn alomvattende trillingen. Aandacht en Liefde functioneert op alle niveaus en brengt onze werkelijke aard naar buiten.

Het fundament van Quantum Touch is de kern en essentie van onze levenskracht. Quantum Touch Technieken en intenties worden gebruik met intentie en diverse meditatie technieken om een hoog veld van energie te creëren en gebruikt dat veld om het gebied dat moet worden geheeld te omgeven.
Niemand wordt echt genezen met Quantum Touch meer het geef de cliënt alleen de energie waardoor zijn lichaam zichzelf geneest/herstelt.

Het vertrouwen in het Quantum Touch proces is essentieel. Het werk kan tijdelijk pijn of andere oncomfortabele symptomen geven maar dit hoort erbij. De levenskracht en het Quantum Touch genezings proces zijn zeer ingewikkeld met hun eigen dynamiek en wijsheid die boven ons inzicht en begrip uitgaat.

De Quantum Touch energie volgt de natuurlijke intelligentie van het lichaam om de noodzakelijke healing toe te passen. Quantum Touch kan heel krachtig werken!

Quantum Touch werkt dus als ondersteuning bij alle lichamelijke problemen en klachten en hebben baat bij stimulering van het zelfhelende vermogen van de mens, dier en plant.

Enkele voorbeelden die met Quantum Touch kunnen worden behandeld zijn:
- Diversen soorten pijnen
- ADHD
- Scoliose
- Bijna alle vastzittende klachten, emoties en pijnen
- Aambeien
- Spataderen
- Aczeem
- Galbulten
- Botten kunnen spontaan corrigeren naar de juiste stand
- Bekken- en schedelscheefstand kunnen zichzelf corrigeren
- Rugklachten
- Nekklachten
- Migraine
- Ontstekingen
- Vermoeidheidsziektes
- Ondersteuning bij hart- en vaatziekten
- Fysieke- en emotionele onbalans
- Emotionele en traumatische verstoringen

Bij zwaardere ziekteprocessen kun je het zien als ondersteunend bij de reguliere gezondheidszorg omdat Quantum-Touch het zelfhelende vermogen activeert.Quantum Allergy is helemaal gericht op allergieën en diversen andere verstoringen.

Zo kan het zijn dat u binnen enkele minuten minder last heeft of geen last heeft van o.a. het onderstaande of dat die klachten minder zijn geworden.
- Hernia
- Wagenziekten
- Hooikoorts
- Vliegangsten
- Verslavingen
- Boosheid (op personen, voorwerpen, situaties, enz.)
- Allergieën van diversen dingen en stoffen
- Relaties
- Eten en drinken

Maar er is nog heel veel meer waarvoor Quatum Allergy de oplossing is.

Maar net als bij alle alternatieve behandelingen, er is nooit een garantie.


Self Created Health
Met deze therapie kan er bij u oud zeer en/of trauma opgespoord worden welke u onbewust nog niet helemaal verwerkt heb.

U heeft dan helemaal geen last meer van dit oud zeer en/of trauma.
Maar u heeft een lichamelijke- of geestelijke klacht dat maar niet over gaat. Alles heeft u al geprobeerd, maar niets help.

Vaak is zo'n klacht bij u onstaan tijdens en oplopen van het oud zeer en/of trauma of vlak er na.
Door dan dat tijdstip op te sporen en te behandelen, verdwijnen dan als nog de klachten zonder dat u overigens weer last van het oud zeer en/of trauma zou krijgen.

Self Created Heath is een hele vriendelijk methode. U hoeft dus geen angst te hebben dat u weer last krijgt van het oud zeer en/of trauma.

Een voorbeeld:
Als kind gaat u voor het eerst fietsen, valt met de fiets en u bezeerd uw knie.

Nu als volwassene heeft u vaak last van uw knie als u wilt gaan fietsen. Maar eigenlijk is daar geen duidelijke reden voor.
Het kan dan zijn dat u onbewust het fietsen nog steeds linkt aan de pijn in uw knie.
Met Self Created Health kan dat dan boven water komen en kan u eraan behandeld worden.

Na de behandeling heeft u dan geen pijn in de knie meer voor, tijdens en na het fietsen.