O.a. onderstaande zorgverzekeraars vergoeden bijna altijd mijn behandelingen

Anderzorg ASR * Avéro Achmea CA CZ
CZ direct Ditzo De Friesland FBTO ** Hema
Interpolis Jaaah Just Menzis Nationale Nederlanden
OHRA ONVZ OZF PMA PNO
Prolife Salland VVAA Ziezo Zilveren kruis
Zorgdirect        

>>> Aan bovenstaande tabel kan geen rechten worden ontleend <<<

 

LET OP:

* - ASR (Incl. De Amersfoortse en AEGON); Op de website en vergoedingenlijst van ASR staat dat zij BATC vergoeden voor Acupunctuur behandelingen. Maar vermelden zij dat niet in uw polis, dan vergoeden zij niets.

** - FBTO; Als je de vergoedingen voor Alternatieve Geneeswijze en Psychosociale behandelingen aan heb staan, worden de behandelingen van mij vergoed door de FBTO.
Heeft u de vergoedingen voor Alternatieve geneeswijze en Psychosociale behandelingen niet aan staan, kunt u deze nooit meer aanzetten.

Vanaf 1 januari 2022 kunt u bij de FBTO de vergoedingen voor Alternatieve- en Psychosociale behandelingen NIET meer aanzetten.
Ook als u nieuw bent bij FBTO, kunt u geen vergoedingen voor Alternatieve geneeswijze en Psychosociale behandelingen meer aanzetten.

Zorgverzekeraars kunnen altijd afzonderlijk extra eisen stellen en voorwaarden wijzigen waar ik en/of mijn beroepsorganisaties niets vanaf weten. Kijk daarom altijd eerst op de website van de zorgverzekeraar naar uw keuze voor de laatste informatie.

Er wordt druk gewerkt om mijn behandelingen ook vergoed te krijgen via de VGZ-groep.
Via deze website en mijn Facebook-pagina hou ik u op de hoogte.

Of bel eerst de zorgverzekeraar, voordat u de zorgverzekering afsluit, en vraag of zij één van onderstaande beroepsorganisaties of koepels vergoeden.

-
BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument)