O.a. onderstaande zorgverzekeraars vergoeden bijna altijd mijn behandelingen

Anderzorg ASR * Avéro Achmea CA CZ
CZ direct Ditzo De Friesland FBTO ** Hema
Interpolis Jaaah Just Menzis Nationale Nederlanden
OHRA ONVZ OZF PMA PNO
Prolife Salland VVAA Ziezo Zilveren kruis
Zorgdirect        

>>> Aan bovenstaande tabel kan geen rechten worden ontleend <<<

 

LET OP:

* - ASR (Incl. De Amersfoortse en AEGON); Op de website en vergoedingenlijst van ASR staat dat zij BATC vergoeden voor Acupunctuur behandelingen. Maar vermelden zij dat niet in uw polis, dan vergoeden zij niets.

** - FBTO; Als je de vergoedingen voor Alternatieve Geneeswijze en Psychosociale behandelingen aan heb staan, worden de behandelingen van mij vergoed door de FBTO.
Heeft u de vergoedingen voor Alternatieve geneeswijze en Psychosociale behandelingen niet aan staan, kunt u deze nooit meer aanzetten.

Vanaf 1 januari 2022 kunt u bij de FBTO de vergoedingen voor Alternatieve- en Psychosociale behandelingen NIET meer aanzetten.
Ook als u nieuw bent bij FBTO, kunt u geen vergoedingen voor Alternatieve geneeswijze en Psychosociale behandelingen meer aanzetten.

Zorgverzekeraars kunnen altijd afzonderlijk extra eisen stellen en voorwaarden wijzigen waar ik en/of mijn beroepsorganisaties niets vanaf weten. Kijk daarom altijd eerst op de website van de zorgverzekeraar naar uw keuze voor de laatste informatie.

Of bel eerst de zorgverzekeraar, voordat u de zorgverzekering afsluit, en vraag of zij één van onderstaande beroepsorganisaties of koepels vergoeden.

-
BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument)
-
CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)