Pyramides

Chakra's zijn energiecentra's in het lichaam die je energie verdelen naar je Aura.

De energie in de chakra's draait rond. In de chakra's wordt de energie als het ware omgezet naar het fysieke, je lichaam en de Aura.
Elke Chakra is van invloed op alle Aura banen en heeft een specifiek levensgebied zoals bijvoorbeeld je Hartchakra (4e Chakra) voor hoe jij je uit, Je eerste Chakra voor je wilskracht en aarding.
Of je 5de Chakra voor communicatieve vaardigheden en emoties.

De meeste mensen, ook de meeste Chakra- en Aura-healers, kennen alleen de 7 Chakra's op het lichaam omdat deze op vaste plaatsen liggen in het lichaam. Je hoeft ze dus niet te zien of te voelen. Je weet waar ze zitten.

Echter hebben mensen niet 7 maar 13 Chakra's.
Ongeveer een halve meter onder je voeten zit Chakra 8.
Boven je hoofd zitten de Chakra's 9 t/m 13. De plaatsen van de Chakra's 8 tot en met 13 worden onder andere bepaald door hoe u in uw energie zit en in het leven staat en verschilt dus per persoon.

Je moet dus de Chakra's kunnen zien of voelen om te weten waar deze Chakra's zitten.
Ook de Chakra's 8 tot en met 13 zijn zeer belangrijk.

De energie in al 13 Chakra's kan te snel draaien of juist te langzaam. Hierdoor raakt u helemaal uit balans en kunnen er diversen klachten, ziekte en aandoeningen ontstaan bij u.

Door op alle Chakra's een Pyramide van bergkristal te plaatsen met het Yin / Yang teken op de basis van deze Pyramide, kunnen wij met onze handen en onze uitzonderlijke sterke magnetiserende vermogens deze onbalans herstellen.

Onze magnetiserende kracht wordt door de vorm van de Pyramide ook nog eens versterkt en verdeeld op een fantastische wijze.
Tijdens de healing verbinden wij alle Pyramides met elkaar. Voor mensen die de energie van de Pyramides kunnen zien, een fantastisch mooi gezicht om te zien en te ervaren.

Mensen die onze Pyramide-healing al hebben ervaren zijn dolenthousiast. Maar ook verbluft van de kracht, warmte en liefdevolle gevoelens die zij tijdens de healing ondervonden.

Tijdens de healing zal u ervaren dat onze Pyramide-healing onwaarschijnlijk mooi is, liefdevolle en met niets te vergelijken.
De meeste mensen ervaren deze healingen als heel mooi, liefdevol, warm en zeer ontspannend.

Met onze Pyramides kunnen wij dus als geen ander uw energie in uw lichaam sturen en verbeteren. Uw lichaam komt dan weer helemaal in balans. Veel klachten kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Enkele klachten waarbij Pyramide-healing uitkomst kan bieden:
- Ernstige (chronische) vermoeidheid
- Te weinig energie hebben
- (vastzittende) Emoties
- Trauma's
- Zich niet goed kunnen uiten
- Depressief
- Negatieve gevoelens
- Ervaringen uit het verleden niet los kunnen laten
- Ervaringen uit een vorig leven niet kunnen verwerken

Klik op de foto's om een grotere afbeelding te zien.
(Uiteraard hoeft u niet op de grond te liggen. U kunt gewoon op onze massagetafel liggen voor deze therapie.)

     

 


  
© 2016| @ BlackWebDesign