Magnetiseren

Magnetiseren is door middel van de handen van de magnetiseur een levens- en/of liefdesenergie (in het Chinees "Chi" of in het Japans "Ki") over te brengen op een persoon of dier waarbij deze energie verstoord is.

Al vele duizenden jaren wordt genezing door handoplegging beschreven in diversen culturen zoals bij de oude Romeinen, oude Grieken, Maya's en in veel Aziatische landen.

Magnetiseren is één van de methodes waar met handoplegging gewerkt wordt om het lichaam te stimuleren zichzelf te genezen.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan vastzittende schouders, nekwervels, spierpijn, gewrichtspijn, enz. maar ook spanningen op maag en /of keel en nog veel meer lichamelijke klachten.
Door de handen van een magnetiseur kan men liefde die in ons hart en de kosmos zit, laten stromen om het lijden van onze naasten te verlichten.

Ieders lichaam bevat positieve en negatieve geladen energie.
Wanneer deze verstoord zijn leidt dit tot lichamelijke en psychische klachten tot soms de meest ernstige ziektes toe.

Wanneer iemand magnetiseert zal hij/zij met de handen langs het lichaam van de patiënt gaan om de spanningen te voelen die behandeld moeten worden en vervolgens wordt deze met de handen weg genomen, nu lukt dat niet altijd in 1 keer waardoor meerdere behandelingen soms noodzakelijk zijn. Soms hoef de magnetiseur de patiënt niet eens aan te raken.

Een magnetiseur voelt aan zijn handen een warme uitstraling. U voelt deze warmte vaak ook op de plaats waar hij de handen houdt.