Edelsteenbehandeling

Bij een behandeling met o.a. Magnetiseren, Reiki, Chakra- en Aura behandelingen en Quantum Touch, gebruiken wij regelmatig edelstenen om de wereking op de Chakra's en Aura's te versterkken.

De helende werking van edelstenen zijn al duizenden jaren bekend. In China zijn er bewijzen dat edelstenen al meer dan 5000 jaar met succes gebruikt worden in de geneeskunde.
Behandelingen met edelstenen worden over de hele wereld toegepast. Een edelsteen kan een positieve invloed hebben op lichamelijke, geestelijke en spirituele processen en kunnen klachten en problemen verminderen en soms zelfs wegnemen. Edelsteenbehandling is één van de populairste natuurlijke geneeswijzen.
Edelstenen kun je bij je dragen aan een ketting of in je zak, in je huis plaatsen of bijvoorbeeld gebruiken bij meditatie of in een energetische healing zoals bij ons de Chakra- en Aura-balans.

   

De keuze van een edelsteen

Edelstenen moeten aansluiten bij uw persoonlijke wensen en/of klachten. De keuze van een edelsteen kan op verschillende manieren tot stand komen. Op basis van kleur met bijbehorende chakra, omschrijving van klacht of werking of bijvoorbeeld op basis van sterrenbeeld of geboortemaand. Maar belangrijker is eigenlijk nog om af te gaan op eigen intuïtie of gevoel.

Welke edelsteen "voelt" goed? Welke edelsteen vind ik het mooiste of spreekt mij het meeste aan? Goed naar onze eigen zintuigen en ons gevoel luisteren is de beste methode om edelstenen te vinden die op dat moment bij ons passen. Voor een optimale werking is het verstandig om edelstenen voor gebruik te reinigen en één keer in de zoveel tijd opnieuw op te laden. Breekt de edelsteen of verliest hij zijn kleur? Dan is misschien het moment daar, om een nieuwe edelsteen uit te zoeken.

Bij mij zijn alle stenen die wij gebruiken ontladen. Voor ik een steen bij u gebruikt tijdens een consult, test ik de steen samen met u of de steen werkelijk goed is voor u.

 
  
© 2012| @ BlackWebDesign