Chakra- en Aura-balans

Chakra's zijn energiecentra's in het lichaam die je energie verdelen.
De energie in de chakra's draaien namelijk rond. In de chakra's wordt de energie als het ware omgezet naar het fysieke, je lichaam. Elke van de chakra's is van invloed op een specifiek levensgebied zoals bijvoorbeeld je hart, je vitaliteit, je (wils-)kracht of je communicatieve vaardigheden, enz.

Een behandeling kun je dan ook eigenlijk beschouwen als een soort van schoonmaakbeurt van je hele energie systeem en lichaam. Daarmee hef je bepaalde blokkades op waardoor je weer beter in je vel komt te zitten en de energieën weer lekker kunnen gaan stromen.

Bij een Chakra- & Aura-balans maken wij gebruik van edelstenen, Bachbloesems, Etherische olie, Klankschalen en/of magnetiseren.

U kunt desgewenst na een consult een flesje Bachbloesems kopen. Die kosten zijn niet in de consultprijs inbegrepen. Die kosten dient u dus apart af te rekenen omdat die kosten nooit vergoed worden door een zorgverzekeraars.

Een goede doorstroming van je energieën, helpt je om beter in verbinding te staan met je omgeving maar ook met jezelf. Het ondersteunt daarom ook je persoonlijke groei. Bij een healing wordt er contact gemaakt met jouw energie. Er wordt gekeken waar mogelijke blokkades zitten of waar het niet goed doorstroomt. Het is enigszins vergelijkbaar met een acupunctuur, acupressuur of elektro-acupunctuur behandeling waarbij ook verstoringen in de energiestroom worden verholpen. Zoals ook bij acupressuur en elektro-acupunctuur, worden bij een Chakrabalans geen gebruik gemaakt van naalden. Het loslaten van "oude" energie geeft over het algemeen een gevoel van ontspanning en rust.

 


  
© 2012| @ BlackWebDesign