Bachbloesems

Vandaag de dag gaan velen van ons vaak gebukt onder stress, veroorzaakt door zeer uiteenlopende oorzaken. Dit kan gaan over het werk, de relatie, de kinderen of problemen van persoonlijke aard. Dan komt er soms een moment dat het even niet meer gaat: teveel piekeren, depressieve gevoelens, angst of moedeloosheid zijn dan vaak het resultaat.

Druppels Bachbloesems is een eenvoudige en natuurlijke methode om mensen met name hun geestelijke veerkracht weer terug te geven.

De remedies bestaan uit 38 verschillende bloesems van in het wild groeiende planten, struiken en bomen. Er zijn ook 2 rescue remedies voor acute gevallen.
Geen enkele remedie is schadelijk, hebben geen enkele bijwerking en zijn niet verslavend en kunnen naast andere zorgvormen en medicatie worden gebruikt. Eenvoudig gezegd corrigeren de remedies negatieve emoties tot positieve gemoedstoestanden.

Veel mensen slikken deze druppels. Wij voegen deze druppels toe aan onze massage-olie. Afhankelijk van uw klachten sorteren wij welke druppels er aan de massage-olie wordt toegevoegd. Dit is dus per cliënt en per klacht verschillend.

Ontstaan en ontwikkeling van Bachbloesems

De ontdekker van de geneeskrachtige werking van de bloesems is dr. Edward Bach. Hij studeerde eerst af als regulier arts en werd later een beroemd bacterioloog en homeopaat.

Hij ontdekte dat veel psychische en lichamelijke klachten worden veroorzaakt door geestelijke onevenwichtigheid die op hun beurt weer worden veroorzaakt door verschillende vormen van stress.

Zijn grote droom was geneesmiddelen te vinden die goedkoop, eenvoudig en zonder bijwerkingen zouden zijn. Bovendien wilde hij niet de symptomen, maar de (emotionele) oorzaken van de ziekte behandelen.

De werking van de remedies

Ziekten, kwalen of lichte klachten moeten volgens dr. Bach worden opgevat als signalen van een innerlijk conflict. We kunnen aan dat conflict werken en daarmee ons bewustzijn verruimen. De remedies kunnen blokkades en storingen helpen oplossen voordat deze disharmonie zich manifesteert in een ziekte. De helende eigenschappen van een bepaalde bloem kunnen het positieve deel in ons versterken en ons leren het negatieve te begrijpen, te accepteren en te integreren.

Bijvoorbeeld: wanneer iemand zich moe en zwak voelt, zal hij kracht nodig hebben. Wanneer iemand gespannen is, zal hij rust en vertrouwen nodig hebben. Als iemand toch ziek geworden is, kunnen de remedies de persoon helpen sneller te genezen.

Wat kunt u verwachten van de remedies?

De Bachbloesems pretendeert geen ziekten te kunnen genezen. Wel kan pijn verlichten, kracht teruggeven, vertrouwen herstellen, het herstelproces versnellen en acceptatie vergroten als klachten chronisch zijn.

Soms zijn de effecten onmiddellijk merkbaar, soms duurt het enkele weken voordat een remedie effect sorteert. Vaak ervaren mensen een gevoel van ontspanning, verlichting en opluchting. Ook krijgen mensen meer inzicht in hun situatie.

De rescue remedy

De rescue remedy is een eerste hulp remedie bij ongeval, shock, plotseling groot verdriet of slecht nieuws. Tevens werkt de remedie helend na een bevalling. De remedie bestaat uit vijf bloesems. De druppels kunnen puur of verdund met water worden ingenomen.

Het consult
Bij een consult kunt u onder andere aangeven wat precies uw klachten zijn, hoelang deze al bestaan en hoe de klachten zijn ontstaan. Aan de hand van dit gesprek zullen de remedies worden uitgezocht en, onverdund, toegediend.
Zeer goede resultaten behaalt u met Bach Bloesem bij een kuur van circa drie maanden.

Bach Bloesem producten zijn 100% veilig en geschikt voor alle leeftijden.

De producten van Bach Bloesem zijn plantenextracten. De plantenextracten werken positief in op emoties als faalangst, neerslachtigheid, stress etc. Voor een goede werking van de Bach Bloesem neemt u maximaal 4 x 4 druppels per dag in, rechtstreeks op de tong. De druppels kunnen ook vermengd worden met water of een ander drankje. Het beste is dan om de druppels in te nemen bij het opstaan, rond de lunch, rond het diner en een half uurtje voor het slapen gaan. Na een paar dagen zal u al enig effect van de Bach Bloesem gaan merken.
Het beste resultaat behaalt u met Bach Bloesem bij een kuur van circa drie maanden.

Bach Bloesem is 100% natuurlijk een heeft geen bijwerkingen. Het is veilig en onschadelijk. Zowel door (kleine) kinderen, baby's als volwassenen wordt Bach Bloesem met succes gebruikt. Daarnaast is Bach Bloesem ook goed bruikbaar in combinatie met homeopathie