Voice Dialogue


Als u een beetje kan visualiseren is Voice Dialogue een mooie behandeling voor u.
Voice dialogue is een methode om bewust te maken van uw "deelpersoonlijkheden" en om een bewustzijnstransformatie te bewerkstellen.

Voor een sessie Voice Diaplogue hoeft u NIET in hypnose. Als ik een deelpersoonlijkheid van u wil spreken, gaat u steeds op een andere stoel en op een andere plaats in de behandelruimte zitten.

Maar als u dat wil, kan een sessie Voice Dialogue ook terwijl u WEL in hypnose ben. U blijft dan de hele sessie op één stoel zitten. Ik breng u dan in hypnose en kan dan op die manier met uw deelpersoonlijkheden spreken.

Voor het resultaat maakt het niet uit of u wel of niet in hypnose ben.

Wat is Voice Dialogue?
Uw lichaam en ziel bestaan uit verschillende "Deelpersoonlijkheden".
Er zijn vele tientallen deelpersoonlijkheden die met jou meeliften.

Enkele deelpersoonlijkheden die met u meeliften zijn bijvoorbeeld:
- een angstige jij
- een blije jij
- een bange jij
- een vermoeide jij
- een boze jij
- een energieke jij
- een jonge jij (in verschillende leeftijden)
- een oude jij (in verschillende leeftijden)
En zo zijn er nog zeker 50 verschillende deelpersoonlijkheden. Maar elke deelpersoonlijkheid heeft ook weer verschillende deelpersoonlijkheden.

Voice Dialogue maakt u bewust van de verschillende deelpersoonlijkheden.
Van de deelpersoonlijkheden waar u "last" van heb en de tegenpolen van die deelpersoonlijkheden, gaan we u bewust maken en we gaan een gesprek met deze deelpersoonlijkheden aan. Tijdens de sessie Voice Dialogue geeft u elke deelpersoonlijkheid een eigen naam. Dat mag van alles zijn. Indien nodig help ik u een naam voor een deelpersoonlijkheid te vinden.

Op deze manier ervaart u hoe u door deze deelpersoonlijkheden beïnvloed wordt, hoe deze deelpersoonlijkheden zich voelen en gedragen en wat u er zelf aan kan doen tijdens de sessie en erna.

Na het kennismaken en de gesprekken met de deelpersoonlijkheden waar u veel last van heb en de tegenpolen daarvan, gaan we kijken hoe u deze verschillende deelpersoonlijkheden kan transformeren zodat u geen hinder meer van heb van de negatieve deelpersoonlijkheden. Al tijdens de sessie gaat u zich al een heel ander mens voelen. Mensen en de therapeut die aanwezig zijn zien uw gezichtuitdrukkingen tijdens de sessie wisselen.

Een voorbeeld dat ikzelf een keer zag gebeuren tijdens een sessie Voice Dialogue met een cliënt.
Cliënt had veel last van Acné. Bij de reguliere zorg was alles geprobeerd. Niets hielp bij haar. De Acné belemmerde haar in haar hele sociale leven. Tijdens de sessie Voice Dialogue zag ik de Acné gewoon verdwijnen. Na de sessie was zeker 90% van de Acné weg. Een ouder die erbij was mocht tijdens de hele sessie foto's maken. Deze ouder zei later; Ik zag het gebeuren en geloofde het nog niet. Ik heb de foto's. En nog geloof ik het amper.

Met Voice Dialogue kan ik u helpen met allerhande problemen zoals o.a.:
- aandoeningen
- gedragstoornissen
- emotionele problemen
- lichamelijke problemen
- (onverklaarbare) angsten
- trauma's
- (hardnekkige) verslavingen
- psychosomatische aandoeningen
- pijnbestrijding
- Acné

Met deze behandelingen kan ik de oorzaak van uw klachten bij de wortel aanpakken en u lost het zelf op tijdens de sessie. Dit transformeren gaat heel vriendelijk en is zeer doeltreffend.

Met deze techniek komt uw onderbewustzijn weer in balans.

 
  
© 2012| @ BlackWebDesign