Relax-4U
Beukstraat 70
3812 MK Amersfoort
033 - 88 76 398

Groepshealingen

Groepshealingen bij mij zijn zeer laagdrempelig.
- U zit anoniem in een groep
- Niemand hoeft te weten wie u bent of waarom u er bent

Groepshealingen zijn niet bij u thuis of op afstand.
Groepshealingen zijn bij ons op de locatie in Soest en wij raken u met geen vinger aan.

Soest ligt in het midden van Nederland en makkelijk bereikbaar voor iedereen.

Vrijwel iedere inwoner in Nederland kan ons binnen twee uur bereiken.
- Vanuit Valkenburg (Zuid Limburg) is het 1 uur en 57 minuten rijden naar Soest.
- Vanuit Den Helder is het 1 uur en 36 minuten rijden.
- Vanuit Delftzeil (Groningen) is het 2 uur rijden naar Soest.
- Vanuit Oostburg (Zeeland bij de Belgische grens) is het 2 uur en 20 minuten rijden naar Soest.
De vier genoemde plaatsen zijn wel de uithoeken van Nederland.

Tijdens de groepshealing sta ik voor de groep en u kan en mag altijd alles aan me vragen. Maar niets moet. U hoeft mij ook niet eens aan te kijken. Als u dat wil, mag u ook gewoon lekker een boekje lezen tijdens mijn groepshealing.
U gaat met een groep mensen op onze locatie zitten. U hoeft niet te zeggen of te doen. Gewoon zitten en genieten van de healing. En laat mijn energie het werk maar doen. Ik hoef ook niet te weten waaraan u behandeld wil worden. Ik raak u ook niet aan.

Voor en tijdens de groepshealing kunt u tegen zeer lage prijzen o.a. koffie en thee kopen.

Voor en tijdens de groepshealing kunt u ook o.a. eten, drinken en medicatie GRATIS laten behandelen. Zolang u in de ruimte bent wordt u gewoon door mijn energie behandeld ongeacht wat u aan het doen ben of waar u in de ruimte ben.

De groepshealingen in Soest starten om:
- 13:30 uur (zaal is open om 13:00 uur)
- 16:00 uur (zaal is open om 15:30 uur)

Op onderstaande dagen verzorg ik in Soest groepshealingen (32 plaatsen beschikbaar)
- zondag 26 mei 2019
- zondag 30 juni 2019
- zondag 21 juli 2019
- zondag 25 augustus 2019
- zondag 6 oktober 2019

Het adres van de locatie in Soest:
Relax-4u
Weteringpad 80
3762 ES Soest

Klik op het Facebook-logo hieronder en like de Facebookpagina speciaal voor groepshealingen. U bent dan altijd als eerste op de hoogte van de activiteiten rond de groepshealingen. Ook leest u er de mooie en lieve berichten van de bezoekers of u kan zelf een mooie en/of leuke ervaring plaatsen die u tijdens de groepshealing had.


Wat zijn groepshealingen?

Volgens vele bezoekers laat ik tijdens de groepshealingen de mooie tijden van Jomanda in de jaren 90 weer herleven.

Veel mensen zeggen na afloop van de groepshealing vaak tegen mij; Vanaf het moment dat u binnen kwam lopen, merke ik al dat mijn klachten minder werden of helemaal verdwenen.

Een groepshealing geven aan een groep mensen tegelijk, zoals ik dat doet, is niet voor iedere natuurgenezer wegelegd. Als ik op het internet via Google zoekt, dan vind ik nergens iets over groepshealingen zoals ik dat doet. Als ik al iets vind doen zij het op afstand. Of bij u thuis met groepjes van maximaal 5 of 6 mensen die dan ook nog aangeraakt worden.

Bij mij is een groepshealing op mijn locatie in Soest. Ik probeer in Soest op mijn locatie een sfeer te maken zodat u het gevoel heb alsof u bij mij op visite komt. De grote van de groep maakt mij niet uit. Al zouden er honderden mensen zitten. In Soest kunnen er overigens maximaal 32 mensen in een groep. Verder raak ik niemand aan. Mijn krachtige helende energie doet het werk. Bij mij is dan ook nog nooit iemand weg gegaan die niets gemerkt had. Iedere bezoeker aan mijn groepshealingen heeft tot nog toe altijd wel iets van mijn groepshealing ervaren.

Voorlopig één zondag per maand verzorg ik groepshealingen op mijn locatie in Soest. De groepshealingen in Soest zijn op een zondagmiddag en straten om 13:30 uur en om 16:00 uur.

Ondanks dat ik heel anders werkt dan Jomanda, worden mijn groepshealingen wel altijd vergeleken met de healingen van Joke Damman (Jomanda, The Lady of the Light). Jomanda verzorgde in de jaren 90 in Tiel in een grote evenementenhal bijna elke zondag groepshealingen waar duizenden mensen uit heel Nederland naar toe kwamen.

Bij een groepshealing worden meerdere mensen tegelijk behandeld in een groep.
Maar daar houden dan ook eigenlijk gelijk al alle gelijkenissen op tussen de groepshealingen van Jomanda destijds en mijn groepshealingen nu. Jomanda deed mooi werk. Ik ben er vaak geweest.

De vershillen tussen mij en Jomanda.
Jomanda gaf berichten door vanuit de spirituele wereld en zij liet de spirits voor haar het werk door de aanwezige mensen te behandelden en eventueel spiritueel te opereren. Ook had Jomanda een aantal tafels op het podium staan waarop een klein groepje geselecteerde mensen uit de zaal behandeld werden door spirits.
Jomanda was echt een door geef luik.

Ik werk met groepen van enkele tientallen mensen. Verder bezit ik een zeer sterke eigen helende kracht. Ik ben een minimaal 8ste generatie magnetiseur. Ook heb ik als docent in de reguliere spoedeisende eerstehulp, een grote reguliere medische kennis. Bij mij staan er ook geen tafels. Iedereen blijft gewoon zitten. Als ik berichten binnen krijg vanuit de spirituele wereld, vertel ik u dat na de groepshealing persoonlijk.

Ik werk met een bijzonder krachtige helende energie, trillingen en frequenties. Ik maak alleen gebruik van spirits als er iemand spiritueel geopereerd moet worden. Ik sta voor de groep mensen en/of ik loop rond. Terwijl ik van alles vertelt, laat ik mijn krachtige helende energie de aanwezige mensen behandelen en eventueel spiritueel opereren. Als ik rond loopt ga ik naar de mensen toe, waarbij ik voel dat zij iets extra's nodig hebben. Ik hou mijn handen dan even boven uw schouders, borst, rug en/of hoofd. Ik raak u dus met geen vinger aan. Als u dat wil, kan er bij mij altijd veel persoonlijk contact zijn tussen u en mij en u kan mij altijd iets vragen tijdens of na de groepshealingen. Maar niets moet.

Tijdens de hele groepshealing kan u van alles ervaren. U kan het warm gaan krijgen of juist koeler. Maar u kan mijn energie ook voelen op een klein plekje op of in uw lichaam of juist over uw hele lichaam. Maar er kunnen ook bij de aanwezige mensen flinke emoties loskomen. Daarom is het heel belangrijk dat u NOOIT een ander vooroordeelt of uitlacht om zijn reacties op mijn helende energie. U weet namelijk nooit waarom iemand zo reageer en waarvoor hij/zij behandeld wordt. Iedereen moet zich tijdens een groepshealing bij mij thuis en veilig voelen, zich helemaal durven te ontspannen en zich durft over te geven aan mijn healing.

Neem ook rustig water, eten en drinken mee naar de groepshealing of neem uw medicatie mee die u slikt.
U kan altijd uw eten, drinken, water en medicatie GRATIS laten behandelen tegen de negatieve stoffen.
Na behandeling zal u merken dat de smaak anders is. Soms is ook de kleur anders. Bij de reguliere medicatie zal u merken dat er, na behandeling, (bijna) geen bijwerkingen meer zijn.

Een ander groot verschil tussen mij en Jomanda destijds is dus zeker dat ik reguliere medische kennis heb, ik ben namelijk ook docent in de (spoedeisende) eerstehulp, en ik kan helder en duidelijk uitleggen hoe mijn helende energie bij u werkt. Met behulp van een bak water, een vriezer en een microscoop kan ik zelfs zichtbaar maken wat mijn helende energie doet in uw lichaam.

Het is nog nooit gebeurd, maar tijdens mijn groepshealingen kan u ook helemaal niets ervaren. Mijn healingen werken echter nog dagen lang door. Het kan dus zijn dat u pas later die dag thuis of zelfs later in de week iets ervaar. Maar soms zijn de healingen dusdanig dat u niet eens iets merkt totdat iemand ander u er op attent maakt. Of zoals ik een keer tijdens een consult in de praktijk meemaakte. Ik had iemand aan zijn rug behandeld. Hij merkte helemaal niets. Hij ging op de fiets naar huis en ook toen merkte hij niets. De volgende dag mailde hij dat er nog steeds niets merkbaar was. Totdat hij drie dagen later in zijn auto stapte en merkte dat hij niet lekker zat. Meneer begon zelfs te twijfelen of hij wel in zijn eigen auto zat. Pas toen hij de rugleuning van zijn autostoel veel verder rechtop had gezet en zijn stoel naar voren had geplaatst, zat hij weer lekker in zijn autostoel.

De groepshealingen op de locatie in Soest zullen maximaal 2 uur duren.
Ik maak geen gebruik van tafels. Iedereen blijft gewoon lekker op zijn stoel zitten. Verder hoef u niets te zeggen of te doen. Gewoon lekker zitten en genieten van de healing.

Zoals eerder al geschreven, kunt u bijvoorbeeld medicatie, water en ander eten en drinken meenemen. Ik kan dat tijdens de groepshealingen voor u behandelen om negateive stoffen eruit te filteren zodat alleen het goede overblijft. Aan uw drinken zal u merken dat het drinken na behandeling anders smaakt en/of een andere kleur bezit.

U kunt op de Weteringpad nummer 80 zo naar binnen lopen.
Bovenaan de trap is de kassa.

In Soest is parkeren gratis in de hele omgeving.
Helaas zijn onze groepshealingen in Soest nog niet toegankelijk voor mensen die geen trappen kunnen lopen. Onze excuses daarvoor. Er is in Soest helaas geen lift aanwezig.

Mensen die geen trappen kunnen lopen, adviseer ik daarom dan ook om naar mijn groepshealingen op de Paraviews te komen. Kijk in mijn beursagenda wanneer ik op de Paraview staat.
Voor de groepshealingen in Soest kunt u bij mij eventueel plaatsen reserveren.

De groepshealingen op de Paraview duren maximaal één uur en zijn gratis toegankelijk voor de bezoekers van de Paraview. Uiteraard moet u wel intree voor de Paraview betalen.
De intree kost op de Paraview € 6,50.

In Soest organiseer ik één zondag per maand groepshealingen van maximaal twee uur.

Aan de bovenzijde van deze pagina, op de Facebookpagina van Relax-4u en op de Paraview beurzen op mijn stand, staat ruim van te voren de datums waarop ik de groepshealingen verzorgt in Soest.

In Soest gaat stipt 13:30 uur en om 16:00 uur, of als de zaal vol is al eerder, de deur dicht en begin de groepshealing.
Is een groepshealing eenmaal begonnen, kunt u niet meer naar binnen. Dan moet u wachten op de volgende groepshealing.
Kunnen om 16:00 uur mensen niet meer naar binnen, dan verzorgen wij eventueel om 18:30 uur nog een groepshealing.

De kosten voor een groepshealing op de locatie in Soest zijn € 15 per persoon.
Deze kosten dient u te voldoen direct bij binnenkomst. U kan contant betalen of per pin.

Kinderen jonger dan 18 jaar mogen alleen naar binnen in gezelschap van een volwassenen ouder dan 18 jaar.

Voor en tijdens de groepshealing is er o.a. koffie en thee te koop.
Koffie en chocolademelk € 1,50
Thee € 1,00
Gevulde- en appelkoeken € 1,00
Sprits € 0,50

Een cd voor thuis met heerlijke ontspannende en helende energie, tekst en ademhalingsoefening is te koop voor € 10,00


Plaatsen reserveren:

Voor de groepshealingen in Soest kunt u GRATIS stoelen reserveren.

Moet u van ver komen of wil u verzekerd zijn van een plaats bij een groepshealing in Soest, kunt u één of meerdere plaatsen reserveren. Aan het reserveren van de stoelen zijn GEEN extra kosten verbonden.
Om teleurstellingen te voorkomen, is het zo ie zo altijd aan te raden om plaatsen te reserveren.

De voordelen van plaatsen reserveren voor de groepshealing in Soest?
- U heeft gegarandeerd een zitplaats
- Komt u met meerdere personen, dan zit u gegarandeerd naast elkaar
- U zit op één van de voorste rijen tenzij u zelf anders aangeeft.

Wat moet u doen om één of meerdere stoelen te reserveren voor een groepshealing in Soest?
- Stuur een e-mail dat u plaatsen wil reserveren naar info@relax-4u.nl
(LET OP dat u in de mail de datum en tijd vermeld waarop u de groepshealing wil bijwonen en hoeveel stoelen u wil reserveren.

- U ontvangt dan een e-mail met betaal instructies plus een betaalcode. U betaald de intree, á € 15 per stoel, dus vooraf.
Soms kan het wat langer duren voordat u antwoord ontvangt.

- Heb ik uw betaling ontvangen, dan is uw plaats of zijn uw plaatsen pas werkelijk gerserveerd. U krijgt dan een bevestigende e-mail dat uw plaat(sen) gereserveerd zijn. Neem die bevestigingsmail altijd mee als bewijs van betaling en reservering.

De gereserveerde plaatsen houdt ik voor u vast tot 10 minuten voordat de groepshealing begint. Daarna worden uw gereserveerde plaatsen vergeven aan de wachtende mensen.

Restitutie is alleen mogelijk als u minimaal 24 uur voor de groepshealing heeft afgemeld met een reden.
Komt u zonder bericht niet opdagen, is resitutie NIET mogelijk.

Op de beurzen van Paraview geven wij geregeld demonstraties van ongeveer 45 minuten. Kijk op de pagina "Beursagenda" voor alle informatie over onze beurzen.
De Paraviews zijn in bijna alle gevallen ook bereikbaar voor mensen die geen trappen kunnen lopen.
Plaatsen reserveren voor een groepshealing op de Paraview is helaas niet mogelijk.