Relax-4U
Beukstraat 70
3812 MK Amersfoort
033 - 88 76 398

Groepshealingen

De eerstevolgende groepshealingen zijn:

Soest (50 plaatsen beschikbaar)
- zondag 31 maart 2019
- zondag 28 april 2019
- zondag 26 mei 2019
- zondag 30 juni 2019
- zondag 21 juli 2019

De groepshealingen in Soest zijn om 11:00, 14:00 en 16:30 uur.
De zaal is een half uur van te voren open.

Adres van de locatie in Soest:
Relax-4u
Weteringpad 80
3762 ES Soest

Paraview beurs (Aantal plaatsen verschilt per locatie)
- zaterdag 13 april 2019 in Borchland, Amsterdam (tijden nog niet bekend)
- zondag 14 april 2019 in Borchland, Amsterdam (tijden nog niet bekend)
- zaterdag 20 april 2019 in De Vechtse banen, Utrecht (tijden nog niet bekend)

Klik op het Facebook-logo hieronder en like de Facebookpagina speciaal voor groepshealingen. U bent dan altijd als eerste op de hoogte van de activiteiten rond de groepshealingen. Ook leest u er de mooie en lieve berichten van de bezoekers of u kan zelf een mooie en/of leuke ervaring plaatsen die u tijdens de groepshealing had.


Wat zijn groepshealingen en waarom zijn die goed voor u?

Een voorbeeld.
U wil zich graag laten behandelen. Maar:
- Eigenlijk schaamt u zich om uw klacht(en) aan iemand te vertellen.
- Uw klacht(en) zit(ten) op een plaats waar u geen handen van iemand wil voelen.
- U wil liever niet alleen.
- U wil lekker met een groepje kennissen tegelijk behandeld worden.
- U wil gewoon even flink ontspannen zitten.
- U vind mijn behandelingen te duur omdat u deze niet vergoed krijgt.

Dan kunnen mijn groepshealingen de uikomst zijn voor u. Maar uiteraard zijn mijn groepshealingen voor iedereen goed die er interesse in heeft.

Tijdens mijn groepshealingen hoeft u namelijk aan niemand te vertellen waaraan u behandeld wil worden. U gaat lekker zitten, denkt aan de klacht(en) waaraan u behandeld wil worden en verder is het dan alleen luisteren en genieten van de healing. Mijn energie doet de rest voor u. Maar eigenlijk vanaf het moment dat u binnenkomt, wordt u gelijk behandeld met onze zeer krachtige helende energie.

Een groepshealing geven aan een groep mensen tegelijk, zoals ik dat doet, is niet voor iedere magnetiseur weg gelegd. Als ik op het internet via Google zoekt, dan vind ik nergens iets over groepshealingen zoals ik dat doet.

Op de Paraview beurs in het Ahoy Rotterdam, zaterdag 9 maart en zondag 10 maart 2019, was de primeur. Op beide dagen zaten de groepen bomvol en iedereen merkte flinke verbeteringen en bij een groot aantal mensen waren de klachten helemaal weg. Ik ga proberen om minimaal 1 keer per maand op een Paraview te staan om groepshealingen te verzorgen.

Met ingang van zondag 31 maart 2019 ga ik ook groepshealingen verzorgen op een locatie in Soest. De groepshealingen in Soest zullen ook één keer per maand zijn op een zondagmiddag. Alleen in de maand augustus zal er geen groepshealing zijn in Soest vanwege de vakanties.

Groepshealingen kennen we natuurlijk allemaal van Joke Damman (Jomanda, The Lady of the Light). Zij verzorgde in de jaren 90 in Tiel in een grote evenementenhal bijna elke zondag groepshealingen waar duizenden mensen uit heel Nederland naar toe kwamen.

Bij een groepshealing worden meerdere mensen tegelijk behandeld in een groep.
Maar daar houden dan ook eigenlijk alle gelijkenissen op tussen de groepshealingen van Jomanda destijds en mijn groepshealingen nu. Ik behandel groepen van enkele tientallen mensen. Verder werkte Jomanda alleen maar met spirits die voor haar de aanwezige mensen behandelden en spiritueel opereerde. Ook had Jomanda een aantal tafels op het podium staan waarop een klein groepje geselecteerde mensen uit de zaal behandeld werden door spirits.

Ik werk met een bijzonder krachtige helende energie, trillingen en frequenties. Ik maak alleen gebruik van spirits als er iemand spiritueel geopereerd moet worden. Ik sta voor de groep mensen en/of ik loop rond. Terwijl ik van alles vertelt, laat ik mijn krachtige helende energie de aanwezige mensen behandelen en eventueel de spiritueel opereren. Als ik rond loopt ga ik naar de mensen toe, waarbij ik voel dat zij iets extra's nodig hebben. Ik hou mijn handen dan even boven uw schouders, borst, rug en/of hoofd. Er is bij mij dus veel meer persoonlijk contact tussen u en mij en u kan mij altijd iets vragen tijdens de groepshealingen. Maar niets moet.

Tijdens de hele groepshealing kan u van alles ervaren. U kan het warm gaan krijgen of juist koeler. Maar u kan mijn energie ook voelen op een klein plekje op of in uw lichaam of juist over uw hele lichaam. Maar er kunnen ook bij de aanwezige mensen flinke emoties loskomen. Daarom is het heel belangrijk dat u NOOIT een ander vooroordeelt of uitlacht om zijn reacties op mijn helende energie. U weet namelijk nooit waarom iemand zo reageer en waarvoor hij/zij behandeld wordt. Iedereen moet zich tijdens een groepshealing bij mij thuis en veilig voelen, zich helemaal durven te ontspannen en zich durft over te geven aan mijn healing.

Neem ook rustig water of ander drinken mee naar de groepshealing of neem medicatie mee die u slikt.
Ik kan altijd uw drinken, water en medicatie behandelen tegen negatieve stoffen.
Na behandeling zal u merken dat de smaak anders is. Soms is ook de kleur anders. Bij de reguliere medicatie zal u merken dat er, na behandeling, (bijna) geen bijwerkingen meer zijn.

Tijdens een groepshealing kan u ook helemaal niets ervaren. Mijn healingen werken echter nog dagen lang door. Het kan dus zijn dat u pas later die dag thuis of zelfs later in de week iets ervaar. Maar soms zijn de healingen dusdanig dat u niet eens iets merkt totdat iemand ander u er op attent maakt. Of zoals ik een keer tijdens een consult in de praktijk meemaakte. Ik had iemand aan zijn rug behandeld. Hij merkte helemaal niets. Hij ging op de fiets naar huis en ook toen merkte hij niets. De volgende dag mailde hij dat er nog steeds niets merkbaar was. Totdat hij drie dagen later in zijn auto stapte en merkte dat hij niet lekker zat. Meneer begon zelfs te twijfelen of hij wel in zijn eigen auto zat. Pas toen hij de rugleuning van zijn autostoel veel verder rechtop had gezet en zijn stoel naar voren had geplaatst, zat hij weer lekker in zijn autostoel.

Op de Paraview zal een groepshealing, vanwege het volle beursprogramma, maximaal 1 uur duren. De groepshealingen op de les-locatie in Soest zullen maximaal 2 uur duren. In beide gevallen kan er onvoorstelbaar veel gebeuren. Zoals gemeld, kan u van alles ervaren tijdens mijn groepshealingen. Tot zelfs spirituele operaties aan toe.

Ik maak geen gebruik van tafels. Iedereen blijft gewoon lekker op zijn stoel zitten. Verder hoef u niets te zeggen of te doen. Gewoon lekker zitten en luisteren. En verder genieten van de healing.

Ook kunt u bijvoorbeeld medicatie, water en ander drinken meenemen. Ik kan dat tijdens de groepshealingen voor u behandelen om negateive stoffen eruit te filteren zodat alleen het goede overblijft. Aan uw drinken zal u merken dat het drinken na behandeling anders smaakt en/of een andere kleur bezit.

U kunt op de Weteringpad nummer 80 zo naar binnen lopen.
Onderaan de trap is de kassa.
Bovenaan de trap is de kaartcontrole en tascontrole. Er mogen geen scherpe voorwerpen mee naar binnen genomen worden. Ook de vloeistoffen die mee naar binnen worden genomen worden uitgebreid gecontroleerd.

In Soest is parkeren gratis in de hele omgeving.
Helaas zijn onze groepshealingen in Soest nog niet toegankelijk voor mensen die geen trappen kunnen lopen. Onze excuses daarvoor. Er is in Soest helaas geen lift aanwezig.

Mensen die geen trappen kunnen lopen, adviseer ik daarom dan ook om naar de groepshealingen op de Paraviews te komen. Voor de groepshealingen in Soest kunt u bij ons plaatsen reserveren.

De groepshealingen op de Paraview duren maar één uur en zijn gratis toegankelijk voor de bezoekers van de Paraview. Uiteraard moet u wel intree voor de Paraview betalen.
De intree kost op de Paraview € 6,50 (65+ is € 5,00). Kinderen tot en met 11 jaar gratis (mits onbegeleiding van een betalende volwassenen).

In Soest organiseer ik één zondag per maand groepshealingen van maximaal twee uur.
Deze groepshealingen zijn op de zondag om 11:00, 14:00 en 16:30 uur.

Aan de bovenzijde van deze pagina, op de Facebookpagina van Relax-4u en op de Paraview beurzen op mijn stand, staat ruim van te voren de datums waarop ik de groepshealingen verzorgt in Soest.

In Soest gaat om stipt 11:00 uur, 14:00 uur en 16:30 uur, of als de zaal vol is, al eerder, de deur dicht en begin de groepshealing.
De zaal is open vanaf ongeveer een half uur voor de start van een groepshealing.
Is een groepshealing eenmaal begonnen, kunt u niet meer naar binnen. Dan moet u wachten op de volgende groepshealing.

De kosten voor een groepshealing op de locatie in Soest zijn € 15 per persoon.
Deze kosten dient u te voldoen direct bij binnenkomst.

Kinderen jonger dan 18 jaar mogen alleen naar binnen in gezelschap van een volwassenen ouder dan 18 jaar.

Voor en tijdens de groepshealing is er o.a. koffie en thee te koop.
Koffie € 2,00
Thee € 1,50
Gevulde- en appelkoeken € 1,00
Sprits € 0,50
Water is natuurlijk gratis

Een cd voor thuis met heerlijke ontspannende energie, tekst en ademhalingsoefening is te koop voor € 5,00


Plaatsen reserveren:

Voor de groepshealingen in Soest kunt u zonder toeslag plaatsen reserveren.
Plaatsen reserveren voor een groepshealing op een Paraview is niet mogelijk. Iedereen kan daar zo binnenlopen.

Moet u van ver komen of wil u verzekerd zijn van een plaats bij een groepshealing in Soest, kunt u één of meerdere plaatsen reserveren. Aan het reserveren van stoelen zijn GEEN extra kosten verbonden.
Om teleurstellingen te voorkomen, is het zo ie zo altijd aan te raden om plaatsen te reserveren.

De voordelen van plaatsen reserveren voor de groepshealing in Soest?
- U heeft gegarandeerd een zitplaats
- Komt u met meerdere personen, dan zit u gegarandeerd naast elkaar
- U zit op één van de voorste rijen.

Wat moet u doen om één of meerdere stoelen te reserveren voor een groepshealing in Soest?
- Stuur een e-mail dat u plaatsen wil reserveren naar info@relax-4u.nl
(LET OP dat u in de mail de datum en tijd vermeld waarop u de groepshealing wil bijwonen en hoeveel stoelen u wil reserveren.

- U ontvangt dan een e-mail met betaal instructies plus een betaalcode. U betaald de intree, á € 15, vooraf.
Als ik in mei of juni voor mijn werk op Curaçao ben, kan het wat langer duren voordat u antwoord ontvangt.

- Volg de betaal-instructies die in de e-mail staan

- Heb ik uw betaling ontvangen, dan is uw plaats of zijn uw plaatsen pas werkelijk gerserveerd. U krijgt dan een bevestigende e-mail dat uw plaat(sen) gereserveerd zijn. Neem die bevestigingsmail altijd mee als bewijs van betaling en reservering.

De gereserveerde plaatsen houdt ik voor u vast tot 10 minuten voordat de groepshealing begint. Daarna worden uw gereserveerde plaatsen vergeven aan de wachtende mensen.

Restitutie is alleen mogelijk als u minimaal 48 uur voor de groepshealing heeft afgemeld met een reden.
Komt u zonder bericht niet opdagen, is resitutie NIET mogelijk.